Παράθυρα για χώρισμα γυψοσανίδας

  • ST-WINDOW

Ενισχυμένα προφιλ αλουμινίου για τη δημιουργία σταθερών υαλοστασίων σε χώρισμα γυψοσανίδας. Παράγονται για πάχος χωρίσματος 75-100-125mm και δίνουν τη δυνατότητα εφαρμογής μονού ή διπλού υαλοπίνακα με περσίδα καθώς και συστήματος με συρόμενους υαλοπίνακες.

  • CLIP WINDOW

Το σταθερό διαιρούμενο παράθυρο CLIP WINDOW αποτελεί τη νέα καινοτόμο πρόταση της εταιρίας SCP στο χώρο των ειδικών εφαρμογών για χωρίσματα γυψοσανίδας και γενικότερα εσωτερικού χώρου.

Σχεδιασμένο με βάση την τεχνογνωσία της εταιρίας στα προφίλ αλουμινίου και με γνώμονα την ολική ποιότητα που συνδυάζει όχι μόνο την αντοχή κατά τη χρήση, αλλά και την εύκολη και παράλληλα άψογη εφαρμογή. Το σύστημα χαρακτηρίζεται από τον πρωτοποριακό τρόπο διάθεσης και εφαρμογής του.

Διατίθεται έτοιμο σε διάσταση 1150x1150 mm ή άλλες διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας, με δύο μονά τζάμια πάχους 5 mm ή με ενδιάμεση περσίδα αλουμινίου. Το παράθυρο CLIP WINDOW είναι διαιρούμενο σε δύο τμήματα και εξασφαλίζει εύκολη τοποθέτηση και υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα. Εφαρμόζεται σε χώρισμα πάχους από 75 έως 100 mm με ειδικό ρυθμιστή καθορισμού πάχους που του δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται εύκολα στις διαφορετικές κατασκευαστικές ανάγκες.